28 Temmuz 2013 Pazar

Hayat Boş Koy Ver Koş...

Desek de olmuyor arkadaşlar yorgunluk var. Merhabalar;
 Bu hafta  size uzun zamandır bekleyen DW'leri getiriyoruz ve Horimiya geliyor. Dendrobates'in çevirisi başladı ama edit yetişmedi artık haftaya diyoruz. Dw de son bölüm de yayınlandı ama bugüne gelemiyor. Bölüm beklediğim gibi çıkmadı. Dw yok olup herkes ölse daha iyi olurdu :) Ama neyse ya valla horide bu bölüm baya tuhaftı ya.Okuyun bakın yani ne diyem :) 
Bölümler;



Not:Çevirmen ve Editör alımları açıktır.

9 yorum:

  1. Teşekkürleer :D

    deadman wonderland son bölümü mü yayınlandı :( bitti mi yani :/ japoncasını diyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dostum Dw bitti haftaya da son bölümü veririz artık ama düşündüğüm gibi bitmedi spoilerda olmasın size okuyun yada bizi bekleyin :D

      Sil
  2. yapma hocam ya :( animesinden sonra mangasına sardım, girls of the wild's ile taip ettiğim 2 mangadan biri. başka manga takip etmiyorum, edemem de zaten :( boşlukta kalıcam :( sezonla ilgili bir bilgi yok dimi :/ .s

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım zevk alacağın bir seri bulursun. DW artık bitti. Son bölümleri de ilerki haftalarda veririz. Baştan bi okursun zevkine. Elden gelir bir şey yok.
      Bizi takip etemye devam edersin umarım.

      Sil
  3. Eyvallah :)
    Ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  4. Tesekürler emeginize saglık :)

    YanıtlaSil
  5. DW!nin sonu çoğu kişinin sevmeyeceği türden ama sırf bu vakte kadar duyduğum hayranlıktan ötürü ses etmiyorum. Çıkardığınız mangalar için çok teşekkür ederim.

    Bloga epeydirli bakamıyorum, biten seriler olmuş. Geçmiş olsun. Bir de eskiden blogta müzik barı vardı, nerede o şimdi? Orada çalan parçaların listesini alabilir miyim? Acaba hâlâ var da bu pcde mi görünmüyor?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blogun bu yeni haliyle müzik barı uymlu değil malesef. Başka şekilde halletmeye çalışacağız. Müziklerin listesi high'taydı ona ulaşırsam gönderirim en kısa zamanda.

      Sil
    2. Ondaki listede kodlar varmış. İsim olarak yok. Müzik barı bayramda eklenir sanırım.

      Sil